PALINURO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1669 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Palinuro. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 19:11 Geweldige pizza
25 mei 2024 om 21:36 Helemaal top. Lekker pizza, en ik had per ongeluk het verkeerde adres ingevoerd. Daar deed de bezorger totaal niet moeilijk over.
24 mei 2024 om 22:58 Dun en krokant heeft onze voorkeur dikke rand oké maar niet ongaar alsjeblieft. Midden van pizza was niet gaar en de laatste stukken zaten echt vastgeplakt aan de doos. Jammer we zijn beter gewend van Palinuro.
24 mei 2024 om 22:32 Normaliter altijd heerlijke pizza en ik bestel ‘m vaak! Vandaag mindere ervaring. Geen vers deeg? Bodem was echt teleurstellend.
6 mei 2024 om 21:35 Simply delicious!!
20 apr 2024 om 22:54 Heerlijk gegeten!
15 apr 2024 om 9:04 Het was heerlijk!!
1 apr 2024 om 11:40 Fast delivery, the pizza was still warm which was nice. The taste of the pizza was just ok.
31 mrt 2024 om 20:08 Helaas kip was erg taai
24 mrt 2024 om 20:24 Heerlijke goed gevulde met verse producten en snel bezorgd!
23 mrt 2024 om 21:18 Allereerst pizza voor een kind: Minnie Mouse leek op een kleine Margherita, ik dacht dat ze muizenoren zou hebben of zoiets. het was nog steeds verbrand.... ten tweede was mijn pizza erg verbrand en helaas niet lekker, ik raad het niet aan