PALINURO

PALINURO De échte smaak van Italië!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1511 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Palinuro. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 22:36 Snelle bezorging Eten uitstekend
30 jun 2022 om 23:14 Super snelle bezorging vandaag. Normaal zijn de pizza's authentiek maar vandaag was het zeer tegenvallend. Pizza was dikker en leek bijna Amerikaans, weinig smaak. Heel teleurstellend.
18 jun 2022 om 12:34 Heerlijk!
15 jun 2022 om 19:53 Jammer, restaurant staat niet open voor feedback. Niet de goedkoopste. Ben best bereid om iets meer te betalen, maar als je besteld [€35] en kinderporties krijgt voorgeschoteld, dan voel je je opgelicht! Restaurant hangt op in oor..
5 jun 2022 om 22:06 TOP
3 jun 2022 om 11:03 very delicious food
24 mei 2022 om 0:24 The delivery was shorter than indicated, which was good. The food was much less. We had two pasta's, the salmon and carbonara and both were not very ice. I had the veal marsala and that was okay. I wouldn't recommend it
22 mei 2022 om 20:33 I can not talk about the pizzas but the pastas were nothing special. It felt like a albert hijn pasta with sauce for almost 20 euros
20 mei 2022 om 21:48 The delivering time is not short, but they delivered on time. And the food was warm and delicious!
20 mei 2022 om 20:02 Lekkere pizza
18 mei 2022 om 21:16 Bezorger was exact om 7 uur aanwezig Bezorging was perfect, de bestelling iets minder er was extra paprika en champignons besteld die waren zeker niet aanwezig
13 mei 2022 om 22:40 Lekkere pizza, goede korst, warm gebracht. Ik kreeg bericht dat het 59 min zou duren maar het eten was er met 30min.